REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Ju ftojmë të njiheni me botën e Çimës ... Mbretëria magjike, e kafshëve luftëtarëve, me në krye princin Laval... Qëllimi i tyre i vetëm: Paqja dhe harmonia...