REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Pesëmbëdhjetë vjeçari Ben Tenisomi duhet të përdorë përsëri Omnitriksin në mënyrë që të gjejë gjyshin e tij të humbur Maksin, i shoqëruar nga kushërira e tij Guen dhe ish-armiku Kevin 11.