REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!

                                                                                                                                               


                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Pas torturimit dhe poshtërimit nga kujdestarja e tij, një djalë dhjetë vjeç është vënë nën kujdesin e dy kumbarëve zanash, të cilët mund t'i plotësojnë pothuajse çdo dëshirë, gjë që çon në pasoja të tmerrshme.