LINK 1 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!


LINK 2 -  REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
                                                                                                                                               

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Në një ditë të qetë në Tokë, dy të mbijetuar nga ushtria e Frizës të quajtur Sorbet dhe Tagoma, shkojnë për të gjetur sferat e dragoit me qëllim për të ringjallur Frizën. Ia dalin mbanë, dhe Friza më pas kërkon të hakmerret kundër sajanëve.
 </<>
SHIKIM TË KËNDSHËM!LINKU I SHKARKIMIT! :   KLIKO KËTU!