REKLAMAT E PLAYERAVE NUK KONTROLLOHEN NGA NE!
SEZONI 1: PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11 PJESA 12 PJESA 13 ( E FUNDIT )
SEZONI 2: PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11 PJESA 12 PJESA 13 ( E FUNDIT )
SEZONI 3: PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11 ( E FUNDIT )
SEZONI 4: PJESA 1 PJESA 2 PJESA 3 PJESA 4 PJESA 5 PJESA 6 PJESA 7 PJESA 8 PJESA 9 PJESA 10 PJESA 11 PJESA 12 ( E FUNDIT )

                                                                                                                                               
KY SERIAL KA PËRFUNDUAR NË DATËN 08.03.2022!

                                                                                                                                              
PERSHKRIM I SHKURTER 
Me ndihmën e vëllait të tij më të madh Tim, Bebi Boss përpiqet të balancojë jetën midis familjes dhe punës së tij në selinë e Korporatës Bebi...